Български триумф на световните комуникационни награди PR News’ Agency Elite Awards

SiteMedia Consultancy спечели титлите агенция на годината и най-бързо развиваща се агенция, а Любомир Аламанов бе определен за иноватор в комуникациите

OFFNews 22 ноември 2019 в 17:01 2411 0

Четири първи места за българския комуникационен бизнес в престижната класация Agency Elite Awards 2019 г. Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News определи SiteMedia Consultancy за победител в категориите „Агенция на годината“ и „Най-бързо развиваща се агенция на годината“ за цял свят.

SiteMedia Consultancy спечели първо място и в категорията „Beauty&Fashion” с кампанията #DaretoWOWandCare, реализирана за бранда NIVEA на Байерсдорф България. Кампаниите в престижната класация са оценявани по постигнатите резултати, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, креативност, използване на дигитални мрежи, работа с онлайн общности, цялостно отношение към работния процес и много други. Церемонията по връчване на наградите се състоя вчера 21 ноември на тържествена церемония в Ню Йорк.

На същата церемония бе отличен Любомир Аламанов, който спечели първо място в категорията Иноватор на годината за целия свят. Наградата се дава за цялостен принос през годината към сферата на комуникациите, за иновативен подход в стратегическото планиране, работата с хората, въвеждане на нови услуги на пазара и много други.

„Огромна чест е за нас да спечелим толкова високи отличия на световно ниво. Показателно е за силното представяне на целия комуникационен сектор през годината. Развитието продължава да е силно и не е случайно, че български агенции и специалисти печелят все повече световни награди. За пореден път ще кажа, че името на България се споменава с уважение на всички комуникационни форуми по всички континенти. Да сме Агенция на годината за целия свят е задължаващо, трябва да сме още по-креативни. Изключително се радваме на първото място на кампанията на Nivea #DaretoWOWandCare. Екипът на Байерсдорф България ни се довери да направим нещо изцяло ново в дигиталния свят. Кампанията е една от първите, реализирани само с нано-инфлуенсъри в социалните медии, и е прекрасен пример за комуникациите на 21-и век. Можем да се гордеем, че в България правим кампании за Community Branding на световно ниво. Всички успехи на общността ни през последните години показват, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава“, сподели Любомир Аламанов, генерален мениджър на SiteMedia Consultancy и допълни: „Приемам моето първо място в категория Иноватор на годината с радост, че усилията, които целия пазар полага, се възнаграждават. И с отговорност, разбира се, трябва да се продължава тенденцията да бъдем на гребена на световните комуникации. Очаква ни една много интересна 2020 година.“

SiteMedia Consultancy (www.sitemedia.bg) е ПР-агенция, специализирана не само в класически комуникационни услуги, но и в изцяло нови за българския пазар продукти като Employer Branding, Time Management, Talent Development, Community Branding, Risk Assessment и други. През последната година агенцията разработи успешни комуникационни кампании за големи международни компании като Coca-Cola, HP Inc, Telenor, Microsoft, Beiesrsdorf, Lidl, Zagorka и други. Офисът на SiteMedia Consultancy се развива като Community&Event център. За последните години SiteMedia Consultancy спечели многобройни български и международни награди, сред които второ място като Агенция на годината, на престижните BAPRA Bright Awards 2017, организирани от Българската асоциация на ПР агенциите. През 2018 г. SiteMedia Consultancy бе удостоена със Златна статуетка на SABRE Awards. Само преди месец SiteMedia Consultancy беше определена за Агенция на годината за целия свят на престижните Platinum PR Awards 2019.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!