Нови ремонти на булеварди, промени в движението в София

OFFNews 04 юли 2020 в 07:11 5859 0

Днес започва рехабилитация на нов участък от столичния бул.“България“, утре - ремонт на част ул.“Тодорини Кукли“.  

Строителните екипи ще работят по "България" от бул.“Тодор Каблешков“ до бул.“Гоце Делчев“ в посока център. Движението ще се извършва двупосочно в срещуположното пътно платно /посока Бояна/, което е обновено тази пролет. В рамките на рехабилитацията ще се извърши цялостно фрезоване, поставяне на метална мрежа с цел здравина, полагане на два пласта асфалтова настилка. На трите пешеходни подлези в участъка ще се изпълни хидроизолация. Ще се обновят тротоарите и ще се направи велоалея. 

Временната организация на движение е от 4 до 25 юли. За същия период автобусите от линии №№ 64 и 304 ще се движат също в това пътно платно на бул. „България“. Ще се изместят някои от спирките на градския транспорт.  

Продължава рехабилитацията на участъка на бул.“България“ между Околовръстен път и кв.Бояна, където се полага асфалтова настилка. 

Утре ще започне и ремонт на ул.“Тодорини Кукли“ в участъка между от ул.“Александър Екзарх“ и ул.““Витиня“. До 5 август се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на ул. „Тодорини кукли" в участъка от ул. „Александър Екзарх“ до ул. „Витиня", като движението се извършва двупосочно в северното пътно платно в същия участък . Ще се извърши обновяване на пътното платно и на тротоарите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!