Британският посланик: Съчувствам на Борисов, на места убийството на журналистката бе отразено ужасно

OFFNews | 11 октомври 2018 в 09:48 | 5109 |2

Получихме интересна и актуална информация за бруталното убийство на Виктория Маринова от премиера Бойко Борисов на срещата, на която бяхме поканени посланиците в България. Той сподели, че е разочарован от начина, по който беше отразен случаят в международните медии и аз споделям това негово разочарование.

Това коментира посланикът на Великобритания у нас Ема Хопкинс по Нова тв. По думите й за няколко дни полицията е събрала много доказателства, издадена е Европейска заповед и според нея всяка европейска полицейска служба трябва да се гордее с такива резултати. 

Напълно съчувствам на премиера за неговото разочарование. Той се почувства сякаш България е предадена в медиите и че много прибързани изводи са извлечени от обстоятелствата около това убийство”, коментира още Хопкинс. „Нашата преса е свободна и невинаги политиците харесват това, което медиите казват. Свободната преса е свободна да каже каквото си иска”, допълни тя.

По думите й понякога се получава подобен истеричен отзвук при липсата на надлежно разследване за установяване на връзките. „На места отразяването на този случай беше ужасяващо, защото това, което не чухме, е, че е едно брутално сексуално престъпление срещу жена”, каза Ема Хопкинс.

Препоръчани материали
Стефан

Рейтинг : 15187

11.10 2018 в 11:26 2
+ 1
- 0
Само че тия, които се развикаха срещу Борисов по ТОЗИ повод, в случая направиха цирк, който е под интелекта даже на Цветанов. И създадоха ситуация, която в случай на истински голям проблем, би довела до национална катастрофа.
Част от пишещите в този форум, очевидно не си даваха сметка какво правят, и какви може да са последствията от действията им. Обикновенни глупаци, които се тръшкат в истерия по всеки повод. Но друга част, очевидно съвсем съзнателно създаваха паника и хаос.
koga

Рейтинг : 26

11.10 2018 в 10:06 1
+ 3
- 11
Ми лелче нямат му доверие хората, доверието към институциите е нулево. Доста престъпления извърши партията му. Виж колко милиони изпра ГеПи груп например. Това все от обществени поръчки идва.

Виж в уикипедиа на английски какъв бекграунд има. Не се пази в тайна че е слуга на мафията.