Иванчева преговаря за широка коалиция за местния вот

OFFNews
14 август 2019 в 09:31 | 3576 |1

Бившият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева и нейната бъдеща партия "Непослушните"  преговарят за широка коалиция за местните избори през октомври. 

Това става ясно от пост на Иванчева във Фейсбук. В него се казва:

"Имаме план, над който усърдно работим да направим широка коалицията за местните избори. В процес на преговори сме с различни ПП за да можем с обединение да победим “управляващите”. Каним ПП, които искат да се коалират с единствената гражданска партия, на преговори. Отворени сме за Ваши предложения. Най-ценни ще са съветите от гражданите". 

През май Иванчева обяви, че обмисля да се кандидатира за кмет на София. Тя участва в евроизборите като независим кандидат и се нареди на 6-о място, като изпревари партии като Атака и НФСБ, след като води кампанията си под домашен арест, заради присъдата си 20 години затвор за подкуп на първа инстанция. 

Препоръчани материали
безпартийна

Рейтинг : 7671

14.08 2019 в 12:19 1
+ 3
- 0
Иванчева се е взела много на сериозно. Остава и Ненчев да се кандидатира за кмет. Без да се усещат (или пък не!), че само отвличат протестни гласове от истинската демократична опозиция. Изглежда кукловодите добре плащат. Може би не пари, а обещания за чисто съдебно минало. Кой знае!