Каракачанов: Скандалът с апартаментите удря по избора на нов главен прокурор

Не приемам млади българи с качулки и боксове, пили алкохол, да нападат полицията, заяви вицепремиерът

OFFNews | 14 април 2019 в 13:07 | 3100 |3

Целта на скандала „Апартаментгейт” не са местните избори, а битката за избора на нов главен прокурор.

Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов по бТВ. Направи се опит да бъдат ударени и хора от съдебната система, за които се говореше в обществото, че са потенциални кандидати”, допълни Каракачанов. Според него заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е бил косвена жертва.

Малко се превръща в лов на вещици – щом си на някакъв пост и трябва едва ли не трябва да живееш в колиба. Всеки нормален гражданин иска да живее по-добре. За мен е важно дали си използвал служебното си положение, за да придобиваш облаги, и дали доходите, с които
си придобил тези облаги, са законни, обясни вицепремиерът. По думите му скандалът с апартаментите не удря управляващата коалиция, защото правителството си върши работата добре. 

Не приемам в тъмните части на денонощието млади българи с качулки, боксове, ножове, пили алкохол, да нападат полицията, коментира ситуацията в Габрово вицепремиерът. Протести, за да принудиш институциите да направят нещо и да вкарат политика по темата –
да, но да пиеш 5 ракии, да сложиш качулката, да извадиш тоягата и да налиташ на полиция или на беззащитни хора, не го приемам”, категоричен бе Каракачанов.

Препоръчани материали
aviatora

Рейтинг : 5021

14.04 2019 в 16:47 3
+ 1
- 0
Купуването и продаването на българско гражданство е престъпление!!!
ЛАФЪРДИЕВ

Рейтинг : 763

14.04 2019 в 15:03 2
+ 1
- 0
ВИДНИЯ УЖ ДЪРЖАВНИК брани тез, дето в бъдеще ще работят за адвокатите му.. Защото:
От създаването на КОМПИРА – 2005 год. СА ИЗПАПКАНИ 105 млн. на данъкоплатците… Към момента са върнати – 11 милиона лева…
По свършеното от Кьовеши – за по-малко от 15 г., в Румъния са върнати над 2 МИЛИАРДА ЕВРО.. Е как властимащите ша я обичат!!!
А дали и самото съществуване на КОМПИРА с тези резултати не е КОРУПЦИЯ за лемурите на държавна синекура…

И ЩО ЛИ ШКЕМБЕ ВОЕВОДАТА НЕ ПИТА ЗА "НОРМА НА ПИЧАЛБА", С КОЯТО УЖ РАБОТИ КОМПИРА??
kokoten

Рейтинг : 1156

14.04 2019 в 14:58 1
+ 1
- 0
...не в колиба бе,тлъстак...просто трябва само доходите ти да отговарят на покупките ти...как прокурор със заплата 2000 лева на месец и заем за сто хиляди лева ще купи тризонет в Слатина за 400 000 лева....а за другите сметките са още по-ненормални....да не говорим за преференциалните цени които само те считат за нормални....ние сме идиоти,"ама ча па толкова"