Предизборният щаб на ГЕРБ заработи официално, отново начело е Цветанов

OFFNews 04 януари 2019 в 16:12 5703 2

Снимка Пресцентър ГЕРБ

Националният предизборен щаб на ГЕРБ проведе първото си заседание за предстоящите европейски и местни избори, които предстоят тази година, съобщи пресцентърът на партията.

Ръководител на щаба отново ще е зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

На първото заседание е решено в дните от 7 до 11 януари да се изработят указания за организация на щабовете по места. Тяхното утвърждаване трябва да приключи до 20 януари. 

Съпартийците на Бойко Борисов са решили още номинациите на кандидати за евровота да се правят до 20 февруари.

На 20 януари 2019 г. ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща в София. По време на форума Националният предизборен щаб ще представи всички мероприятия и организационни дейности, които трябва да извършат общинските, областните и националният предизборни щабове на ГЕРБ. В срещата ще се включат и министрите от квотата на партията.

По време на Националната предизборна среща ще бъде обявена и инициативата за провеждане на Национален граждански диалог по основните секторни политики във всичките 29 области на страната. Гражданският диалог ще е под мотото „Европа в нашия дом“ и ще се проведе от февруари до април.

През следващата седмица щабът на ГЕРБ ще заседава отново.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

2

HristoSliven

04.01 2019 в 19:24

За "шефовете" няма значение от къде му е дипломата. За тях - SIMO/ЦРУ и... е важно да държат ситуацията под контрол. А най-лесно се държат под контрол зависими хора - например, поради умствена ограниченост или лесно доказуема корумпираност, а най-добре, ако вместо "ИЛИ" имат "И"!
 
X

Да помогнем на украинските деца!