САЩ ни поздравиха за договора с Македония

OFFNews 02 август 2017 в 10:11 4565 8

Държавният департамент на САЩ поздрави България и Македония за подписването на договора за добросъседство. На интернет страницата на институцията е публикувано следното съобщение:

"САЩ поздравяват България и Македония за подписването на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество. Това важно, гледащо напред споразумение признава и преди това силните връзки между двете държави и отваря вратата за дори още по-близко сътрудничество в разнообразни сфери като инфраструктурата и културата. Подписването на договора ще допринесе за политическата стабилност и икономическото развитие в по-широкия регион и предлага окуражаващ пример за това как различията между съседите могат да се разрешат мирно".

Договорът между правителствата в София и Скопие бе подписан вчера при посещение на българска правителствена делегация, водена от премиера Бойко Борисов в македонската столица. Днес той и колегата му Зоран Заев поднесоха венци на гроба на българския революционер Гоце Делчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12308

6

Преди има-няма половин година, а може и по-скоро да беше, Лавров нещо се изпусна, че Македония ще бъде разделена между България и Албания.Някои тогава изкоментираха, че Лавров не би изтървал подобно нещо случайно.С това не искам да намеквам за нищо, само припомням.И още нещо - Лавров не е толкова тъп, колкото им се иска на козяшките дърдонки.Путин също.Друг е въпроса дали точно с тях трябва да сме приятели.Това са две различни неща.

25665

5

Victimized

02.08 2017 в 12:46

На България и дадоха задачата да интегрира македонците към пропадналото евроатлантическо семейство и престъпния съюз НАТО, щото нали да не вземат да бъдат повлияни от Русия.
И това си е част от играта, демек нормално е .
Не е нормално това, че ни се представя като исторически договор който едва ли не ще направи македонците българи. Така разправят оня пияница Б. Димитров, Джамбазки, и разни още коалиционни партньори.. Ако нещо, точно този договор ще ни попречи да разглеждаме историческата действителност адекватно. Ще ни се наложи да цензурираме историята си, и да правим компромиси с историческите ни личности ....
Но , все пак каквото наредят от посолството, нали тЪй???

42249

4

Denis Rizanov

02.08 2017 в 12:10

На Лавров ли оставка? Ти руско гражданин ли си? От тези избягали от режима на Путин в България?
:)))

42249

2

Denis Rizanov

02.08 2017 в 11:44

Аз кво ви разправях миналия ден?
:)))))

фащ не само са му разрешили на боко да подпишеш този никакъв договор, ами направо са му казали, че ако не отиде той да го подпише ще отиде посланика на фащ в София!
ха-ха-хахххх.
 
X

Да помогнем на украинските деца!