Григор Димитров: На прав път съм, голяма чест е Агаси да бъде до мен

OFFNews 18 януари 2019 в 11:11 1468 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров сподели след победата над Томас Фабиано със 7:6 (5), 6:4, 6:4 третия кръг на Australian Open, че е имал трудности след първия сет.

"Условията за игра бяха различни. Благодаря на всички за подкрепата и че дойдохте въпреки лошото време. Винаги получавам топло посрещане в Австралия, обичам да играя тук.

В първия сет имаше някои моменти, в които играта беше равностойна, особено след като затвориха покрива на корта. Траекторията на моите удари се промени, направих и много непредизвикани грешки, но запазих самообладание.

Надявам се продължа да побеждавам, надявам се играта ми да става по-добра. Това беше солидна победа в три сета. Продължаваме напред.

Голямо признание е Андре Агаси да бъде тук край мен, да ме гледа и да отделя от времето си. Това казва всичко. Много съм благодарен на целия ми екип.

Изумителни са всички в последните месеци, седмици. Те са зад мен и ме подкрепят. Благодаря на семейството ми - на прав път съм. Искам да се насладя на този успех", каза Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!