Семерджиев смени директора на "Пирогов"

OFFNews | 17 февруари 2017 в 16:1258632

Служебният здравен министър Илко Семерджиев смени директора на болница "Пирогов". 

С решение на министъра от 16 февруари тричленният борд на директорите става петчленен.

Досегашните членове на Съвета на директорите - д-р Константин Желев Димов, д-р Атанас Живков Кацаров и проф. д-р Стоян Георгиев Миланов са сменени, с което се прекратяват техните правомощия. 

Със същото решение на министъра на здравеопазването д-р Илко Семерджиев определя нов състав на Съвета на директорите Асен Георгиев Балтов, Емил Рашков Доросиев, Стоян Георгиев Миланов, Людмил Николов Джунков и Илиян Панайотов Кършев.

За директор на болницата е назначен Асен Балтов, съобщиха от лечебното заведение. 

След решението на Семерджиев за смяната досегашният директор на "Пирогов" проф. Стоян Миланов е подал оставка от новия Съвет на директорите и национален консултант по спешна медицина, като е посочил за причина лични и професионални причини. 

Чичолина

Рейтинг : -246

17.02 2017 в 17:19 2
+ 4
- 10

А Емил Доросиев дали е внук на Яко Доросиев - един от организаторите на терористичния акт в църквата "Свети Врач"? Питам, за да разбера посоката, в която се променя БСП.

"Тия убийства се решаваха от една ЧЕКА, създадена от ЦК в състав: Яко Доросиев, Ив. Минков и един представител на Младежката организация".
Същата вечер, при престрелката на ъгъла на улица “Сан Стефано” и “Оборище” падна убит Яко Доросиев, член на Военния център и заведующ терористическата дейност при Центъра.
случайно прочетох

Рейтинг : 4693

17.02 2017 в 16:46 1
+ 6
- 20
Семерджиев се увлече с метлата!
Долу ръцете от Пирогов!
 
18753