Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Борисов: Властта знае неща от личните ми разговори с Цветанов

OFFNews 30 януари 2014 в 10:41 3155 9

Цветан Цветанов и Бойко Борисов, Снимка: БГНЕС

"Аз от всичките им изказвания, ден-два след това разбирам, че, всъщност, те знаят неща, които не би трябвало да знаят - Местан, Станишев и компания, защото съм ги говорил само с Цветанов. Например, разказвал съм му разговори, които съм говорил в ЕНП. Нещо по-лошо - аз много тежко му се карах по телефона и изведнъж Местан вчера каза, че го пускам по бобслея. Откъде знае? Кой знае моите разговори с Цветанов."

Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар по твърденията, че заместникът му Цветанов е бил подслушван.

В сградата на Народното събрание бе и адвокатът на Цветанов Менко Менков. Той обясни, че в разследването по делото срещу Цветанов има молба отразследващите за предсрочно прекратяване на употребата на СРС-та. По думите на Менков това показва, че данните от подслушването оневиняват Цветанов. В тази връкза защитата на бившия вицепремиер е поискала записите от СРС-тата да бъдат свалени и използвани като доказателство в съда.

Бойко Борисов няма съмнение, че заместникът му е бил подслушван и покрай това разследващите са слушали и вътрешно-партийни разговори.

Доказателство за думите си той намира в коментара на Лютви Местан, който вчера заяви, че с темата "Сигурност" Борисов "пуска Цветанов по бобслея".

"Когато най-много му се накарах на Цветанов, на другия ден чух, че го пускам по бобслея. Сиреч, те нощеска са ходили да докладват, защото аз му се накарах към 22 ч.", заяви Бойко Борисов.

Експремиерът изрази съмнение, че управляващите са използвали разследването срещу Цветанов като повод да научат неща от кухнята на ГЕРБ.

"Защо се избра да се подслушва зам.-председателят на опозиционната партия? Защо през това време Местан, Цонев непрекъснато говорят, че ще излизат записи, а сега се опитват да се скрият, че, видите ли, това било тяхна хипотеза? Техният втори човек Христо Бисеров го уличиха в крупни кражби и там, дори да приема, че Цветанов е подслушван правомерно, ако през това време не е подслушван и Местан, какви са им критериите?", попита Борисов.

Борисов е параноик и е неадекватен, коментира лидерът на ДПС Лютви Местан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews