Естетичен център ''Свети Пантелеймон'' в София - където всеки дерматолог сбъдва мечти

OFFNews 20 ноември 2022 в 14:40 4200 0

Свети Пантелеймон в София

Снимка Свети Пантелеймон в София

Свети Пантелеймон в София

Естетичната дерматология и козметичните процедури вече не са само временно решение на кожните проблеми. Днес те са метод за подобрение на външния вид и ефективно разрешаване на различни кожни състояния. Естетичен център "Свети Пантелеймон" в София е част от едноименния медицински център в града.

Той работи в посока усъвършенстването на грижата за кожата. Той предлага широка гама от процедури, извършвани от висококвалифицирани кожни лекари и хирурзи.

Част от процедурите на естетичния център са радиочестотен микронидлинг, интралипотерапия, плазмотерапия, химичен пилинг, лазерен лифтинг, фотоподмладяване, премахване на белези пигментни петна, изравняване на тена, изглаждане на фини линии и бръчки, лечение на спукани капиляри, освежаване на тена на кожата и още много други.

Всичко това всъщност е изключително изгодно. Процедурите в естетичния център се извършват от специалисти — всеки кожен лекар е с дългогодишен опит в сферата на медицината и ще предложи най-доброто лечение. Всички терапии са на достъпни цени, конкурентни на останалите центрове по естетична грижа. Именно качеството и ниските цени са причината толкова хора да предпочитат “Свети Пантелеймон” и да го избират отново и отново за своите процедури.

Високо качество и отличителна ефективност

Специалистите на центъра залагат на откровеността, прозрачността и информираността. Главен приоритет за тях са техните пациенти. Всеки дерматолог извършва предварителен преглед и предлага терапия според индивидуалните нужди на пациента. Ако търсите добър дерматолог в София, то това е мястото, където ще го откриете.

Процедурите, прилагани в естетичния център, са иновативни и променят лицето на дерматологията. Те се извършват с висококачествена и минимално инвазивна технология, която не причинява болка, кървене или разраняване. Част от тези уреди са Plexr и VIVACE RF.

Plexr технологията извършва микроплазмена терапия, която е програмирана така, че да предизвиква сублимация на кожата. По този начин тя въздейства единствено на епидермиса и защитават околните тъкани от нараняване. Популярни процедури, извършвани с уреда Plexr, са оперативна блефаропластика, отстраняване на доброкачествени образувания, папиломи, фиброми и други. С него също се премахват стрии, старчески петна, фини линии и бръчки.

VIVACE RF е уред с радиочестотна технология. Неговите 36 стерилни позлатени игли проникват в кожата и пускат радиочестотата в колагеновите влакна. Това стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Процедурата е минимално инвазивна, безболезнена и не носи рискове. Част от процедурите, извършвани с уреда, са отстраняване на бръчки от лице, ръце и шия, премахване на белези, акне, разширени пори, пигментация, стрии и други.

Открийте вашият добър дерматолог в София — доверете се на естетичен център “Свети Пантелеймон”

За да ви прегледа не просто добър кожен лекар в София, а специалист дерматолог или хирург, изберете естетичен център “Свети Пантелеймон”. Екипът се състои от висококвалифицирани експерти, които обръщат индивидуално внимание на всеки пациент, грижат се за комфорта и удобството и предоставят максимално спокойствие.

Специалистите в центъра са едни от най-добрите дерматолози в София, които ще се погрижат за вашия комфорт. Те обещават бързи и безболезнени процедури, кратък възстановителен период и ефективни резултати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки