ЦСКА-София победи Левски. Бой и стрелба със сигнални ракети на Националния стадион

OFFNews 07 април 2024 в 17:11 3040 2

ЦСКА-София победи Левски

Снимка cska.bg

ЦСКА-София победи Левски

На Националния стадион "Васил Левски" ЦСКА-София победи с 2:0 Левски в 28-ия кръг на първенството в Първа лига и взе второто "вечно дерби" за сезона, съобщава БТА.

Първата част завърши без голове. Но както преди седмица в Разград, така и днес Левски изпитваше сериозни проблеми след почивката.

Тобиас Хайнц и Фернандо Каранга вкараха головете.

С днешните три точки "червените" се връщат на второто място в класирането с 60 точки, изоставайки с 3 от шампиона Лудогорец. Левски остана на четвърто място с 51 точки и може да бъде задминат от Локомотив (Пловдив), ако в понеделник победи Черно море (Варна).

По време на днешния мач от секторите Г и А се обстрелваха със сигнални ракети на Националния стадион "Васил Левски", съобщава БНТ.

Един привърженик на "сините" бе откаран с линейка.

През второто полувреме полиция влезе за кратко в сектор А, след като фенове на Левски се опитаха да пробият и да навлязат на пистата на стадиона.

Привърженици на "сините" реагираха остро, след като ракети полетяха към сектора, както и към ложата на Националния стадион. Стюарди се сбиха със запалянковци.

Осем големи ракети и множество димки с дистанционно управление са иззети тази сутрин при щателни проверки на Националния стадион „Васил Левски“ преди днешното дерби. Това каза на брифинг главен инспектор Иван Георгиев, началник на сектор „Масови мероприятия“ - СДВР.

По думите му с тези ракети, тип писалки – едните са с 380 изстрела, другите са с 300, могат да нанесат както материални, така и физически щети.

Предстои преглед на записите на камерите на стадиона, за да се уточни кога и как са внесени пиротехническите изделия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11982

2

leomesi

08.04 2024 в 11:21

Супер, ама можеше и без бой и ракети да мине цялата работа.

400

1

демотиватор

07.04 2024 в 20:36

Джавелени, Стингери и Панцерфаусти използвани ли са, или само РПГ, или дори мизерни ръчни гранатки и коктейли Молотов от по-бедните фенове ?! (ジ)
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки