Принц Хари замесен в дело за секс трафик и насилие за $30 млн. срещу Шон "Диди" Комбс

Продуцентът, който съди рапъра, обяви, че достъпът на звездата до херцога на Съсекс и други знаменитости го е легитимирал

OFFNews 27 март 2024 в 11:06 3427 1

Хари

Снимка Getty images

Пренц Уилям, Кение Уест, принц Хари и Пи Диди след концерта в памет на Даяна.

Британското кралско семейство е изправено пред нов скандал, след като името на принц Хари цъфна в дело за 30 млн. долара за секс и насилие срещу рапъра Шон "Диди" Комбс, известен още като Пи Диди. През 90-те години звездата се подвизаваше под името Puff Daddy.

Продуцентът Родни "Лил Род" Джоунс е подал бомбастичния иск срещу Диди и твърди, че близостта му с херцога на Съсекс и други звезди му е придала по-голяма легитимност, съобщават медии на Острова.

Документите, подадени миналия месец в американски съд, сочат, че става дума за "известни атлети, политически фигури, артисти, музиканти и международни кралски особи като принц Хари". Но няма данни принцът да е извършил каквото и да било престъпление. Той не е обвиняем и е назован веднъж в 73-те страници на делото.

Синовете на принцеса Даяна Уилям и Хари се срещнаха с Пи Диди и Кание Уест на парти след концерта в памет на майка им на стадион "Уембли" през 2007 г., организиран от двамата, за да благодарят на всички участници. Принцът на Уелс обаче не е посочен в съдебните документи. Не е известно колко пъти Хари се е срещал с рапъра след това, ако изобщо се е срещал. Засега той пази мълчание.

Според обвинението на Родни Джоунс Пи Диди го е нападал сексуално. Продуцентът твърди също, че рапърът е организирал партита с участието на проститутки и малолетни момичета. Освен това рапърът го карал да предлага услуги на проститутки и да прави секс с тях. Обвинява го също, че е сипвал опиати в напитките на гостите си.

54-годишният Комбс отрича всичко и определя твърденията на продуцента като "тотална измислица".

През август 2022 г. рапърът наема Джоунс, за да продуцира някои от песните в R&B албума "The Love Album", номиниран за "Грами" след издаването му през септември 2023 г. Според обвиненията на продуцента оттогава животът му тръгнал накриво.

Срещу Пи Диди има още дела, заведени от три други жени.

През ноември миналата година Комбс бе съден от бившата си приятелка певицата Каси, която твърди, че е била упоявана с наркотици, изнасилвана и бита от рапъра в продължение на 10 г. По делото бързо бе постигнато споразумение, но то бе последвано от други подобни.

В официално обръщение от декември рапърът нарече твърденията "гнусни" и допълни, че зад тях стои желанието на хора "да изкарат бързи пари".

"Нека бъда напълно ясен – не съм извършил нито едно от ужасните неща, в които ме обвиняват. Ще се боря за името си, за семейството си и за истината", обяви тогава Пи Диди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1042

1

danvan

27.03 2024 в 13:48

"Принцът на Уелс обаче не е посочен в съдебните документи. Не е известно колко пъти Хари се е срещал с рапъра след това, ако изобщо се е срещал. Засега той пази мълчание."

Виновен до доказване на противното?
 
X

Да помогнем на украинските деца!