Андрей Райчев: Радев ужасно не иска служебен кабинет, ще даде третия мандат на ДБ

Сметките на Нинова излязоха без кръчмаря, предстои гърч в левицата, твърди анализаторът

OFFNews 12 юли 2022 в 08:44 21782 0

Андрей Райчев

Снимка БТА архив

ПП стана дясна партия, твърди Андрей Райчев

"Продължаваме промяната" дойдоха като обединяваща центристка партия. Сега те са заявката за дясно, те са дясната партия със силно развита социална политика. Тактически ход е дали ще се явят заедно с "Демократична България" или ще ги потопят на изборите. 

А ДБ има най-голям шанс да състави кабинет с третия мандат, заяви социологът Андрей Райчев по бТВ. Според него президентът Румен Радев няма да даде третия мандат на БСП. 

Радев ужасно не иска да има служебен кабинет. Решението му ще е просто и той ще даде мандат на този, който има максимална възможност да състави кабинет, каза анализаторът. 

Сметките на Коренелия Нинова излязоха без кръчмаря. Изборите чукат на вратата, а къде е тя - нормално е левите да са съюзници с центристите, а сега не е така. По думите му левицата все още се държи със „зъби и нокти“ за десницата и това не може да продължи дълго. „Предстои гърч в ляво“, каза Райчев. 

ГЕРБ няколко пъти протяга ръка и тя беше приета, с физиономия, но беше приета - за Македония например, коментира още Андрей Райчев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews