Проектирането на собствената кухня е мечта на всяка домакиня

OFFNews 01 юни 2020 в 19:16 3570 0

Кухнята, бидейки сърцето на всеки дом, неминуемо заслужава специално внимание и отношение. Всяко семейство с радост, инициативност и енергия се впуска в интериорното обзавеждане на дома си, но може би именно дизайна на кухнята е онова, което реално рамкира цялостния облик на жилището.

Проектирането на кухнята е най-доброто решение за всяко домакинство

За да се сдобиете с кухнята на мечтите си, с онази, която винаги сте си представяли, когато сте мислили за идеалния дом за вас, има един начин - проектирайте я с помощта на професионални дизайнери и съветници, които да ви дадат подходящите насоки.

Готовите модулни кухненски системи в мебелните магазини са унифицирани - ще рече, че там имате възможността да избирате измежду модели, които, с цел да са практични и удобни за голям брой хора, са лишени от индивидуалност в дизайна. Ако държите кухнята ви да бъде като наистина излязла от интериорно списание, то бихте могли да участвате пряко в начина, по който да изглежда тя. Проектирайте я така, че възможно най-пълно да отговаря на собствените ви потребности.

Идеалната кухня е онази, която е функционална и удобна за онзи, който я използва ежедневно. Това е и основното преимущество на индивидуалния проект - дава ви поле за изява и възможност да включите в нея всичко онова, което за вас представлява приоритет.

Спрямо пространството, с което разполагате, бихте могли да проектирате кухнята си по множество различни начини. Големите помещения са идеални за П-образни и Г-образни кухни - те позволяват позиционирането на различните елементи и компоненти на множество места. Малките стаи пък са чудесни за линейната кухня - тя също подлежи на множество модификации и би могла да се превърне в наистина удобна мебел.

По отношение на уредите, интериорните дизайнери определено препоръчват вградените такива. Това е още едно нещо, което бихте могли да включите в дизайна на кухнята си. Според домакинските ви нужди и уредите, които използвате най-често, можете да изберете техни вградени варианти за вашата кухня и да ги разположите на най-удобните за вас места.

Дизайнът на кухнята задава целия тон на дома ви

Ако искате да разполагате с единствена по рода си кухня, чийто дизайн дълбоко да впечатлява приятелите и гостите ви, то индивидуалният проект е единственото решение за вас. Заемайки се с това как точно да изглежда кухнята ви, вие бихте могли да имплементирате в нея акценти от множество интериорни стилове - хюга, класически, модерен, ретро, скандинавски. Ако сте почитатели на повечето открито пространство и нямате твърде много предмети и прибори за съхранение, то заложете на полиците - изглеждат изключително стилно и по тях бихте могли да разположите множество кухненски аксесоари, които да придадат още повече характер на помещението ви.

Любовта към ретро стила можете да демонстрирате чрез стилни орнаменти. Модерният дизайн можете да включите в изчистеността на моделите на мебелите. Скандинавски нишки внедрете чрез неутрална цветова гама - сиво, бяло, черно, бежово. Почитателите на контрастите могат да заложат на включването на сини, зелени, лилави компоненти, за да превърнете кухнята си в едно екстравагантно произведение на изкуството.

Имаме добри новини за жителите на столицата - в гр. София срещате доверен и професионален съюзник, който би могъл да претвори кухнята на мечтите ви в реалност. В Kuhnia.bg откривате всичко, което би ви било необходимо, за да проектирате една наистина изящна мебел на наистина добри цени - от консултацията с професионални дизайнери, наличието на богат продуктов каталог за вдъхновение, до реалното изпълнение на проекта. Подарете си още сега кухнята, която винаги сте заслужавали.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки