Порнозвездата Миа Халифа подкрепи Хамас, PlayBoy ѝ скъса договора

OFFNews 10 октомври 2023 в 14:37 15163 2

Миа Халифа
Звездата от Ливан.

Списание PlayBoy прекрати партньорството си с порно актрисата Миа Халифа заради публикациите й в подкрепа на Хамас и Палестина в Instagram.

Изданието обяви, че е решило да прекрати сътрудничеството си със звездата от филмите за възрастни. Нейната страница в платформата за създаване на съдържание в PlayBoy вече не е достъпна. Според списанието Халифа е направила „отвратителни и осъдителни коментари, възхваляващи атаките на Хамас срещу Израел и убийството на невинни мъже, жени и деца“. PlayBoy отбеляза, че подкрепя конструктивните дискусии, но не толерира подбуждането към омраза.

Халифа е родена в Ливан, но като дете се премества със семейството си в САЩ, където завършва Тексаския университет. Тя работи в порно индустрията от 2014 до 2015 г., а освен това е била модел и водеща. Тя има повече от 27 милиона последователи в Instagram.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12078

2

edin slep

10.10 2023 в 14:51

Братята палестинци ще я затрият и ще се гаврят с трупа и, ако я намерят. Намерила кого до подкрепя ... онези варвари, които избиха хората, дето танцуваха. Ама били обратни, ама били трансове - хора са, ама за братята мюслими няма такива работи. Жената има права - да ражда, както и кучето на двора да лае.

14048

1

voododoll

10.10 2023 в 14:44

Малко и е къса паметта, щото преди години Хамас обявиха награда за главата ѝ...
 
X

Да помогнем на украинските деца!