Валерия и Евгени от ''Ергенът'' разкриват дали са заедно след предаването

OFFNews 17 октомври 2023 в 15:00 23286 1

Валерия и Евгени

Снимка bTV

Валерия и Евгени

Заедно ли са Евгени Генчев и избраницата му Валерия след приключението на живота им – риалити шоуто „Ергенът“?

Отговори на този въпрос, по които имаше безброй спекулации в медиите, зрителите ще получат от първо лице тази събота - в предаването "Търси се" по bTV< издават от телевизията.

В аванс от предаването издават, че талантливият пианист ще признае, че с Валерия са много влюбени и отдадени един на друг.

„Единствената трудност е връзката от разстояние, защото когато сте заедно, а след това, когато си вече без този човек, той много ти липсва“, ще сподели Валерия. Самият Евгени ще признае, че вече е измислил начин как да изградят дом заедно и вярва, че скоро това ще се случи.

Валерия ще разкрие и една тяхна тайна – че двамата продължават да си пишат писма, както по време на предаването... „Оставям моето писмо някъде, за да го намери. После той на мен. Писмата не са спирали нито от моя, нито от негова страна“, признава тя. А Евгени ще сподели, че те са най-ценният спомен за тяхната любов и развитието на техните взаимоотношения.

„Ти си най-страхотният мъж! Сигурна съм, че ще бъдеш и най-страхотният баща. Сигурна съм, че в бъдеще ще имаш невероятна грижа към бъдещите близнаци, които ти толкова много се страхуваш да имаш! Но пък не се знае – може да станат и три“, с усмивка ще се обърне Валерия към Евгени.

Изключително емоционална ще бъде срещата на музиканта с неговите родители, за които той е сбъдната мечта. „Преди да се роди Евгени, ние загубихме едно дете. Лекарите ни казаха, че трябва да изчакаме преди да решим да имаме друго. Но Евгени се появи съвсем неочаквано. Просто той е роден с късмет“, ще разкажат Елена и Танко Генчеви тази събота. Те ще признаят, че много желаят синът им вече да има свое дете, а най-много им липсва времето заедно, макар той вече да живее в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-685

1

Козин Човков

20.10 2023 в 16:59

Аууу, каква вълнуваща новина! Незабавно си го преместих от левия крачол в десния и чакам с нетърпение предаването, за да си го преместя обратно в левия.
 
X

Да помогнем на украинските деца!