52 номинации за конкурса "Валя Крушкина - журналистика за хората"

OFFNews 27 октомври 2015 в 12:00 2635 2

Общо 52 номинации със 107 различни материала, бяха получени в различните категории на конкурса. 

Категориите, в които журналисти имаха възможност да се самономинират или да бъдат номинирани в четвъртото издание на конкурса са шест: Печатна медия, Радио, Телевизия, Онлайн медия, Снимащ журналист и Млад журналист (възрастта на номинираните за наградата "Млад журналист" към 11 септември 2015 година да не надвишава 28 навършени години).

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония в края на ноември. Голямата награда "Валя Крушкина" ще се присъди за цялостен принос в отразяване на актуални теми у нас, за материали, провокирали обществен дебат или промени в законодателство, за журналистическа доблест и смелост.

Кой ще получи голямата награда ще се определи от членовете на журито, измежду номинираните материали въз основа на вота им в отделните категории. Носителят на наградата "Валя Крушкина" ще получи парична награда в размер на 1000 лева, а победителите в останалите пет категории, ще получат по 500 лева.

Конкурсът се организира за четвърта поредна година към Фонд „Валя Крушкина“, при Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Целта на инициативата е да отличи достойните журналисти, с активна гражданска позиция, отстоявана в името на гражданите.

Номинираните може да видите на този линк. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков