Fibank с нов благотворителен календар за 2019 година

OFFNews 11 декември 2018 в 13:29 3833 0

Първа инвестиционна банка представи благотворителен календар за 2019 година. Той е изпълнен със снимки на грациозните и елегантни движения на момичетата от националния отбор по художествена гимнастика.

На страниците са златните медалистки от Европейското първенство през тази година Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова и Теодора Александрова, Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн.

Кампанията е благотворителна. Календарът ще се предлага в цялата клонова и офисна мрежа на Fibank в страната. Цената му е 10 лева, а всеки закупил го, получава специално свидетелство за дарение от Българската федерация по художествена гимнастика.

В края на месец януари догодина или след изчерпването на продадените календари, банката ще удвои събраната сума. Благотворителната кампания вече се е превърнала в традиция, а всяка година банката произвежда и продуцира календари, подчинени на различни каузи.

"Подкрепата на спорта и спортни инициативи е мисия, визия и амбиция, които са заложени в нашата ценностна система. Искрени благодарности за това, че ни направихте и тази година част от едно прекрасно преживяване за българската публика и и цялата нация – Световното първенство по художествена гимнастика.

С тази чудесна благотворителна инициатива искаме да дадем началото на нови и интересни неща в областта на този красив спорт", каза Илона Станева, маркетинг-директор на Fibank.

"Благодаря на Fibank за изключителната помощ и сътрудничеството, което оказва на Българската федерация по художествена гимнастика през последните 5 години.

Това е един от най-важните ни партньори, който е част от успехите на българската художествена гимнастика. В тези времена една федерация или един спорт не би могъл да съществува без своите спонсори и дарители", сподели президентът на БФХГ Илиана Раева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!