Багдасаров: Гарант за успеха на местното самоуправление са общинското единство и солидарност

OFFNews 08 октомври 2019 в 20:32 1562 0

Милко Багдасаров

"Гарант за успеха на едно местното самоуправление са общинското единство и солидарността. Трябва да се намери общ език и да работим заедно. За съжаление това в момента липсва. Няма как един човек самостоятелно да се справи с регион като нашия".

Това заяви пред Нова телевизия кандидатът за кмет на Кърджали от "БСП за България" Милко Багдасаров. Той посочи като свой основен мотив да влезе в политическата надпревара желанието на хората в Кърджали за промяна, което според него е и оценка за сегашното управление. Социалистът добави още, че според него той има възможностите и професионализма да постигне тази промяна.

Като пръв свой приоритет Милко Багдасаров посочи подбряване на инфраструктурата, благоустройството и хигиенизирането на града пред всеки един дом:

"За нас е важно да решаваме проблемите на хората за всеки поотделно - асфалтът пред всяка къща да е оправен, да свети всяка лампа и контейнерът за смет да е изпразнен."

Багдасаров е категоричен, че в 21 век е задължително това да бъде осигурено.

Като друг основен проблем на региона Милко Багдасаров посочи справянето с демографската катастрофа.

"За нас приоритет е връщането на младите и успели хора в Кърджали", каза той. По думите му затова трябва да се заложи на професионалното развитие и качества при избора на кадри, а не на партийната принадлежност, както се прави в момента.

"Трябва да покажем, че можещите хора имат място за развитие - в нашия град", категоричен е Милко Багдасаров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!