Нинова: Весела Лечева прослави България като състезател, като кмет ще прослави Търново

OFFNews
30 септември 2019 в 12:05 | 3451 |3

Символичната сграда на хан „Хаджи Николи“ във Велико Търново бе избрана от Весела Лечава – кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на БСП във Велико Търново за откриването на предизборната й кампания за Местни избори 2019.

„Гордея се с всеки един от вас и усещам вашата обич”, оърна се към препълнения от търновци двор кандидатът за кмет и водач на листатата за общински съветници Весела Лечева.

Тя обещава на търновци, че първото нещо, което ще премахне, е страхът.

"Ще се боря с цялото си сърце, за да не ви разочаровам. За мен управлението е да съзидаваш и да създаваш. Велико Търново има нужда от градивен растеж и от усилието на всеки великотърновец. Обещавам да свърша всичко това, което моите опоненти обещаваха в тези два мандата и не го направиха. Защото търновци вече не могат да чакат“, убедена е Весела Лечева.

Успех на Весела Лечева в предстоящата кметска предизборна кампания и кандидатите за кметове в населените места в общината и областта пожела и лидерът на левицата Корнелия Нинова.

"Весела Лечева може да превърне желанието ви за по-добър живот в реалност. Като състезател тя прослави името на България. Вярвам, че като кмет ще прослави и Търново. Защото е умна, дисциплинирана, отговорна и състрадателна. И защото кандидатите ни за общински съветници и кметове на населени места са почтени и професионалисти, млади хора с енергия и опитни с мъдрост, готови да подредят своите градове и да работят за вашето добруване. Имайте вяра в успеха и сили за победа", каза Нинова.

Препоръчани материали
Нострадамус

Рейтинг : 6310

30.09 2019 в 13:39 3
+ 4
- 0
Избори октомври 2019 ще понесат много неприятна изненада на управляващите в България. Ще паднат няколко герберски крепости, въпреки готовността на ГЕРБ отново да Фалшифицират изборните резултати. София, Пловдив, В.Търново и Варна ще имат кметове, които не са членове на ГЕРБ!
rrr11

Рейтинг : -655

30.09 2019 в 12:42 2
+ 0
- 4
За да има реално правосъдие, тази би трябвало да последва съдбата на мъжа си мафиот, а не да е кандидат кмет. Червените падат все по-ниско с подобни кандидатури.
квазимодо

Рейтинг : 300

30.09 2019 в 12:12 1
+ 0
- 4
Това някакъв майтап ли е. Та тя едвам се изказва. Не може да говори. Липсва и много. Като е лежала това време в парламента - това прави ли я капацитет, или управленец. Е това ще се истински ГЛАВАНАЦИ , търновците дето ще гласуват за кмет на този хубав , аристократичен, с велика история град. Няма да ви стъпим в града , ако го сторите.