Мъжкият стил през зимата

OFFNews 28 октомври 2019 в 15:12 1108 0

Снимка Pixabay

Смяната на сезона носи със себе си и промени в тенденциите. Начинът, по който избираме да изглеждаме и да се грижим за себе си, варира от лято до зима и е важно да знаем как да поддържаме добър външен вид в различните моменти. Една от най-големите промени при мъжката грижа е дължината на брадата с настъпването на зимата. Доста често късият стил остава на летните снимки, заменен от обемиста, удължена брада.

Предимствата от тази промяна са разнообразни – от една страна гъстата, добре поддържана брада помага за защита от ниски температури и вятър, правейки студените дни много по-приятни. От друга страна, поддържането на този стил предполага пропускане на сутрешното бръснене, което означава повече спестено време сутрин. Липсата на бръснач в рутината също може да означава и намалени възпаления, подкожни косми и порязвания.

Въпреки че звучи като мечта, превърната в реалност, това не означава, че трябва да забравите за поддръжката. Важно е да не забравяте за грижите като използване на масло и балсам за брада заедно с честото сресване. Друг ключов момент е оформянето на брадата, което лесно може да се постигне с тример за брада.

Тъй като брадата не е единствената част от лицевото окосмяване. Запомнете да подрязвате мустаците и бакенбардите, както и да почиствате излишните косми по врата и бузите с тример за лице. За завършване на цялостния процес и постигането на завършен и идеално стилизиран външен вид добавете финалните щрихи с тример за нос. Именно тези малки детайли могат да окажат голямо влияние върху финалния резултат.

Доверете се на тези насоки, за да изглеждате и да се чувствате добре. Експериментирайте с различни дължини и стилове, за да намерите този, който пасва на лицето ви и на вкуса ви.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!