Фенка №1 на Мондиал 2018 защити морала на рускините

OFFNews 04 юли 2018 в 22:31 4338 0

Покрай Мондиал 2018 рускините бяха подложени на ожесточена критика дори вътре в страната заради поведението си спрямо чужденците, които посетиха Русия, за да подкрепят отборите си.

Много местни момичета използваха възможността, за да се опознаят с гостите на Русия. За обратната страна на подобно "опознаване" алармираха и от Държавната дума преди световното, като предупредиха за нов бум на незаконородени деца и самотни майки.

Не така смята обаче 29-годишната Наталия Немчинова, която си спечели прозвището Най-красивата фенка на Мондиала.

"Искам да защитя момичетата. Мъже, не се обиждайте, че не ви обръщат внимание. Станете от дивана, приведете се във форма, излезте навън, проявете някаква активна позиция. Със стоене пред телевизора и оплакване от живота нищо не се получава.

Чужденците са тук да се веселят, с тях е по-приятно. Всеки иска да си общува с позитивни хора, а не с неудачници", казва Немчинова в поредното си интервю, след като я сполетя славата.

Тя за пореден път отрича да е била порноактриса, като хвърля вината за появата на голите й снимки в интернет на бивше гадже. В момента тя има нов мъж до себе си, който е уверен и не е ревнив като бившия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!