{literal}

Шампионката от Уимбълдън обра овациите на официалната вечеря

OFFNews | 17 юли 2017 в 13:25134691

Испанката Гарбине Мугуруса, която спечели турнира "Уимбълдън" при дамите, събра погледите по време на официалната вечеря в Лондон.

Испанката се появи сама със стилна рокля и привлече вниманието. Тя се снима с всеки желаещ, а такива определено не липсваха. Шампионът при мъжете Роджър Федерер пък пристигна със съпругата си Мирка, като преди това размени закачливи съобщения.

"Роджър, готов ли си за танци", попита Мугуруса.

"Винаги, шампионке", отговори Роджър.

Преди това Мугуруса говори и за важността на титлата от "Уимбълдън" и какво предпочита - трофей от Големия шлем или върха в ранглистата.

"Била съм втора, била съм трета, но не съм успявала да спечеля титла от Шлема. Просто няма място за сравнение. Не знам какво е чувството да си номер 1, сигурно е страхотно.

Надявам се някой ден да разбера, но сега предпочитам да бъда десета и да печеля титли от Големия шлем пред това да съм номер 1", заяви Мугуруса.

"Моята мотивация е да играя добър тенис. Да започвам всеки турнир от Шлема като претендентка за титлата. Ранкингът е временен. Важното е да си добър тенисист, който винаги има шанс да спечели голяма титла", допълни тя.

Препоръчани материали
Професор Балкански

Рейтинг : 88698

17.07 2017 в 22:31 1
+ 0
- 0
Добре поне, че не е някой от "братята" Уилямс. Не че нещо, ма не са за при жените де...