Последни подробности преди концерта на Diary of Dreams в София

offnews 04 март 2017 в 09:22 2888 0

Концерта и най-доброто от творчеството на Diary of Dreams ще се състои тази неделя, 5 март от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5 и е един от малкото в региона. Преди това със специален сет ще видим специалните гости VELIAN.

Програмата за вечерта по часове е:
19:00 Вратите отварят
20:00 VELIAN
21:00 DIARY OF DREAMS

От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието е да няма инциденти, а само положителни емоции! За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Непълнолетни и деца:

Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.
Заради ограниченото пространство за този концерт билета за всички възрасти е задължителен! Научете още за **Правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук.

Животни:

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:

- храни и напитки;
- видео камери;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:

Забранява се използването на видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на професионалните фотографи!
Филмирането на събитието е забранено и подсъдно!

До деня на концерта билетите ще се продават по 30 лева в мрежата на Eventim. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 35 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!