Хороскоп за 9–15 март: Скорпиони и Риби готови да мъдруват, Овни и Близнаци да се пазят от разпри

Антония Мечкова 09 март 2024 в 00:01 7742 0

Хороскоп

Снимка Pixabay

Хороскопът на Тони Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Делата ви не вървят така, както ви се ще, през 7-дневието, ето защо до вторник не правете от това тема за спор с близки или далечни. През уикенда Овните да разчистят изостанали задачи, да мислят за усвояване на нови знания и умения, упорството им ще бъда плодотворно, ще привлекат бъдещи партньори. В сряда май сте готови да вините околни, че не ценят достатъчно приноса ви, до петък те имат нужда от сериозна подкрепа. И вместо да чакате похвали – направете всичко да им помагате. Влюбените ще получат отклик на чувства и усилия...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът е трудничък, затова не оставяйте друг да подрежда плановете ви за работа и домашни ангажименти. От Задушница Телците ще забавят темпо, не е време да се връщат към стари идеи за изявата си, в понеделник-вторник ще се насочат и към нови партньори, сътрудници. Темата е важна, не пренебрегвайте грижите за тонизиране и не оставяйте начинания или финанси да бъдат водени от друг, чужди грешки се плащат по-скъпо. В четвъртък-петък си дайте повече отдих, не е момент за инициативи, а за лов на добър шанс и вие ще го изчакате.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Трудно 7-дневие, може би се притеснявате за работа и бюджет, за отношения с хора, на които държите. Е, през уикенда Близнаците да не бързат с тревогите, чужд съвет може да ги тласне в погрешна посока. В понеделник не споделяйте идеи за изява, рано им е, а от вторник избягвайте споровете по делови и лични теми. Ако уреждате стриктно служебни и финансови неща, нежелани събития няма да ви навредят, в следващите дни с упоритост и такт ще стабилизирате ситуацията. Обърнете ли я в своя полза, а го можете, не диктувайте на другите.

РАК (21.06 – 21.07)

Този уикенд не е за гости, по-добре си дайте отдих, а на близките осигурете спокойствие. Раците може да виждат поводи за спор с колеги и познати, но да се придържат стриктно към ангажиментите си в понеделник и да не започват разговор за далечни проекти. Не се изкушавайте от връщане към стари идеи, от случайни услуги и сътрудници през следващите дни. Изявата ви ще зависи от плановете на шефове, а и от желанието ви да помагате на околните да свършат своята част в общо дело. За лични неща сте в силна позиция, но не я налагайте.

Продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!